Danışman Ataması yapmamış olan öğrencilerimizin aşağıda yazılı şekilde  en geç 12.06.2020 tarihine kadar danışman atama talep formunu teslim etmeleri gerekmektedir.

Danışman ataması talep ve öneri formları;

1-Danışman ataması yapacak öğrenci danışman ataması talep ve öneri formunu doldurup imzalayarak danışman ataması yapılması istenilen öğretim üyesine gönderecektir. (e-mail, posta, kargo vb) İlgili öğretim Üyesi de formu imzalayarak Ana bilim dalı üzerinden ilgili tarihlerde Enstitümüze gönderilecektir.

2-Danışman ataması talep ve öneri formuna sadece danışman ataması yapılması istenen öğretim üyesinin ismi ve imzası yeterli olacaktır. (Eskiden olduğu gibi üç öğretim üyesi yazılmasına gerek yoktur.)

3- Danışman ataması talep ve öneri formunun ekinde gönderilen öğretim üyesi çalışma alanı bilgilendirme talep formunun gönderilmesine gerek yoktur

Danışman Ataması Talep ve Öneri Formu